in , , ,

Un semn rău – Globalistii admit în mod deschis agenda de control a populației

Vom reuși să ne trezim vreodată !?

Eugenia și controlul populației sunt de mult timp hobby-uri ale elitelor financiare. La începutul anilor 1900, Fundația Rockefeller și Institutul Carnegie s-au implicat profund în promovarea legilor Eugenice in SUA. Aceste legi au dus la sterilizarea forțată a peste 60.000 de cetățeni americani în state precum California și mii de licențe de căsătorie respinse. Programele eugenice din SUA au fost doar un test, Rockefellerii transferându-și apoi programele în Germania sub Hitler și al Treilea Reich în anii 1930 – un adevărat program de control al populației bazat pe eugenie.

Obiectivele reducerii populației a avut la bază fondul etnic, „inteligența mentală” dar și statutul economic. Institutul Carnegie a înființat chiar și un birou de înregistrări legate de eugenie, denumit Laboratorul Cold Springs Harbour în 1904, care a colectat date genetice despre milioane de americani și familiile lor, cu intenția de a controla numărul lor și de a șterge anumite trăsături din populația SUA. Laboratorul Cold Springs Harbour există și astăzi și se prezintă ca un fel de efort filantropic de a ajuta umanitatea.

Informatiile publice despre programului globaliștilor de control al populației au fost ascunse cu mare atenție în SUA după expunerea programelor naziste postbelice. Cuvântul „eugenie” a devenit unul urât și tot efortul pe care elitele l-au depus în promovarea lui ca știință legitimă a fost distrus. Cu toate acestea, nu aveau de gând să renunțe la ideologia lor prețioasă.

La sfârșitul anilor 1960 începutul anilor 1970, a reapărut ideea de control a populației, emanată din cercurile globaliste. Sub supravegherea ONU și a unor grupuri științifice aferente, s-a format Clubul de la Roma. O parte proeminentă a agendei Clubului de la Roma a fost reducerea populației. În 1972, grupul de „oameni de știință”, sub conducerea ONU, a publicat o lucrare numită „Limitele creșterii”, care cerea reducerea populației, în numele „salvării mediului”. Acest efort a fost direct legat de o altă agendă – instituirea unui guvern global care ar putea gestiona și impune controalele populației la scară largă.

Elitele găsiseră astfel, un nou front științific pentru obsesia lor eugenică: știința climatului. La începutul anilor 1990, Clubul de la Roma a publicat o carte numită „Prima revoluție globală”. În ea se precizează:

„În căutarea unui dușman comun împotriva căruia să ne unim, am venit cu ideea că poluarea, amenințarea încălzirii globale, deficiența de apă, foametea și altele asemenea, s-ar potrivi agendei. În totalitatea și interacțiunile lor, aceste fenomene constituie o amenințare comună, care trebuie să fie confruntată de toți împreună. Dar, desemnând aceste pericole ca inamic, cădem în capcana, despre care am avertizat deja cititorii, și anume confundarea cauzelor cu simptomele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană în procesele naturale și numai prin atitudini și comportamente schimbate pot fi depășite. Adevăratul dușman este atunci însăși omenirea. ”

Citatul provine din Capitolul 5 – Vacuum, care acoperă poziția lor cu privire la nevoia de guvernare globală. Citatul este relativ clar: trebuie să se contureze un dușman comun pentru a păcăli umanitatea să se unească sub un singur banner, iar elitele văd catastrofa de mediu, provocată de omenirea însăși, drept cel mai bun motivator posibil. De asemenea, subliniază rațiunea perfectă pentru controlul populației – omenirea este inamicul, prin urmare, omenirea ca specie trebuie ținută sub supraveghere strictă și proliferarea sa trebuie restricționată.

Clubul de la Roma și agenda ONU au fost întotdeauna strâns legate. În anii 1990, în aceeași perioadă în care a fost publicată „Prima revoluție globală”, secretarul general adjunct al ONU, Robert Muller, a publicat manifestul său, care acum este afișat pe un site web numit „Good Morning World”. Muller susține că, guvernarea globală trebuie realizată folosind ideea de „protejare a Pământului” și al mediului înconjurător ca componente cheie. Prin teama apocalipsei de mediu, publicul ar putea fi convins să accepte guvernul global ca rol de bonă, necesar pentru a împiedica societatea să se distrugă.

Într-o lucrare intitulată „Guvernarea adecvată a Pământului: un cadru și modalități de creare a acesteia”, Robert Muller prezintă modul în care schimbările climatice ar putea fi utilizate pentru a convinge masele de necesitatea guvernării globale. Integrate în planul său, au fost introducerea unei noi „religii globale” și controlul populației.

Nu ar trebui să surprindă faptul că ONU a înființat Grupul interguvernamental pentru schimbările climatice (IPCC) și că acest grup, precum și ramurile acestuia, sunt în fruntea argumentului de reducere a populației. Au mai rămas doar 10 ani până la data de finalizare a Agendei ONU 2030, care solicită o schimbare radicală a producției umane din petrol și alte surse de energie în „energii regenerabile” la scară mică. Aceasta ar necesita o schimbare violentă a societății umane și a majorității națiunilor industrializate.

Populația umană ar trebui să fie redusă dramatic pentru a supraviețui doar consumului redus de energie din surse regenerabile. Un dezastru cu proporții epice ar trebui să aibă loc în viitorul apropiat, astfel încât globaliștii să poată petrece apoi următorul deceniu folosind teama rezultată pentru a convinge populația supraviețuitoare că este nevoie de guvernare globală. Fără criză agresivă și schimbare, majoritatea oamenilor nu ar accepta niciodată agenda ONU, din simpla dorință de auto-conservare. Chiar și mulți oameni cu viziuni de stânga, odată expuși la adevărata natură a controalelor de carbon și a reducerii populației, s-ar putea gândi de doua ori atunci când își vor da seama că ar putea fi afectați.

Cheia pentru înțelegerea oamenilor care aprobă controlul sau reducerea populației este că acești oameni presupun întotdeauna că vor fi supraviețuitori și moștenitori ai Pământului după sacrificare. Ei nu presupun niciodată că vor fi cei puși pe la sacrificiu.

În 2019, agenda depopulării a prins o viteză mare, iar publicul este condiționat cu atenție de-a lungul timpului pentru a accepta ideea că schimbările climatice create de om sunt reale și populația este sursa problemei. Recent, un grup de oameni de știință finanțate parțial prin ceva numit „Worthy Garden Club” a revendicat 11.000 de semnături pe o declarație privind necesitatea reducerii populației în numele salvării Pământului de încălzirea globală.

„Worthy Garden Club” este un grup despre care nu se știe multe – nu pare să existe nicio listă a patronilor sau cine ii finanțează. Cu toate acestea, mass-media a fost rapidă în preluarea declarației celor „11.000 de oameni de știință” și să o lege cu declarațiile făcute de IPCC-ul ONU.

În mod ciudat, s-a menționat prea puțin faptul că populația mondială, mai ales în vest, este de fapt în declin. Departe de a exploda dincolo de capacitatea Pământului, oamenii abia au suficienți copii pentru a menține stabilitatea populației actuale. S-ar părea că agenda globalistă este deja în mișcare. Prin dezintegrarea economică, populația este redusă lent. Cu toate acestea, acest declin lent nu pare a fi suficient pentru a-i satisface pe globaliști.

Câți oameni ar dori globalistii să ucidă pentru a-și atinge aspirațiile utopice? Ei bine, globalistul Ted Turner, într-un moment de onestitate, a spus atunci când a fost confruntat de We Are Change că populația ar trebui redusă la 2 miliarde față de 7 miliarde.

Problema principală, dincolo de spectacolul de groază morală al eugenismului, este cine este eliminat? Și în plus, cine va decide cine va fi eliminat? Cine ajunge să decidă dacă puteți avea copii sau nu? Cine ajunge să decidă dacă aveți voie să accesați resurse pentru a produce și a vă duce viața sau nu? Cine ajunge să decidă dacă economia globală va susține populația sau nu? Cine apăsă trăgaciul sacrificării populației?

După cum ne-a arătat istoria, întotdeauna elitele sunt cele care ajung în poziția de a decide soarta a milioane sau miliarde. De la programele de sterilizare ale Fundației Rockefeller din SUA, la începutul anilor 1900 până la ONU, globaliștii, un adevărat cult al morții, sunt disperați să contureze o raționalizare a motivului pentru care ar trebui să permită sau să nege viața umană bazată pe minciuni precum schimbări climatice create de om. Ei nu cred în amenințarea schimbărilor climatice, ei au fost oamenii care au fabricat-o. Deci, care este motivul principal din spatele tuturor acestor lucruri?

O populație redusă, complet dependentă de surse limitate de energie ar putea fi mai ușor de dominat. Dar există o altă teorie – sunt psihopați care caută un mod justificat social de a ucide cât mai mulți oameni. De ce? Pentru că le place!

Sursa: alt-market

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Consecințele unui război nuclear major

Autoritățile au împiedicat întotdeauna viitorul luminos al omenirii