in , ,

Autoritățile au împiedicat întotdeauna viitorul luminos al omenirii

E un club mare iar tu nu ești în el…

Autoritățile au putere asupra oamenilor și se bucură de această putere. Își păstrează puterea în societate, în primul rând, impunând cunoștințe oamenilor. Autoritățile ne învață tot ce știm. Nimic nu poate veni la noi dacă nu trece de filtrele autorităților. Suntem ceea ce ne-au determinat autoritățile să devenim și este dificil să evadăm din această stare.

Dacă iubești fotbalul, democrația sau vreun zeu, asta se datorează faptului că autoritățile te-au făcut să le iubești. Oamenii cu greu au ocazia să iubească ceva dacă autoritățile nu le-au lăsat, chiar dacă oamenii cred că au liber arbitru. Ideea este că oamenii pot alege doar opțiunile pe care autoritățile le oferă; opțiunile inconveniente pentru autorități nu sunt chiar accesibile oamenilor. De exemplu: societatea nu a dezvoltat niciodată o cunoaștere a modului de a crea o societate dreaptă, deoarece autoritățile au împiedicat căutarea soluției.

Autoritățile creează reguli prin care implementează politica socială, iar oamenii trebuie să le respecte – reguli care au devenit originea științelor sociale. Autoritățile au susținut întotdeauna idei sociale care le-au urmat interesele și au suprimat pe cele care se opuneau. Prin urmare, oamenii de știință socială au urmărit interesul autorităților și nu al oamenilor, rezultând înstrăinarea societații sociale juste. Putem accepta că oamenii de știință socială au acționat cel mai corect sub presiunea autorităților, dar, de asemenea, munca lor împiedică progresul societății.

Chiar și atunci când oamenii de știință socială vor să îmbunătățească societatea, cu greu pot face asta, deoarece cunoștințele greșite pe care le-au acceptat de la predecesorii lor, i-au pus pe calea greșită. De-a lungul istoriei omenirii, autoritățile au sprijinit crearea științelor sociale complexe care ne împiedică să găsim evadarea din problemele sociale. Gândim în modul în care autoritățile ne-au învățat să gândim și asta ne împiedică să căutăm viitorul luminos al omenirii.

Oamenii de știință socială au dezvoltat democrația și au prezentat-o ​​drept cea mai bună alegere politică a poporului, de către popor, pentru popor. Conform introducerii de până acum, democrația trebuie să fi fost în interesul autorităților; în caz contrar, nu i-ar fi fost permis să existe. Autoritățile au ajuns la concluzia că dictatura inițiază revolte ale oamenilor, care le pot distruge și lor viața; astfel au considerat că este mai convenabil să controleze politica socială în secret prin manipularea oamenilor – astăzi o fac controlând politicienii, oamenii de știință și mass-media cu puterea economică pe care o dețin. Drept urmare, avem o democrație care urmează interesele elitei și nu ale oamenilor nefiind altceva decât o formă de dictatură care să împiedice libertatea oamenilor.

Numim autoritățile din capitalism – elita. Le numim elită pentru că nu stăpânesc societatea în mod deschis așa cum au făcut-o în istorie autoritățile, ci prin utilizarea secretă a averii pe care o dețin. Puterea lor nu este cu nimic mai mică decât puterea dictatorilor care au condus deschis, dar este mult mai sigură și mai stabilă. Oamenii nu pot înlocui elita de la putere pentru că nu știu cine sunt. Politicienii care lucrează pentru elită le ascultă foarte atent mesajele, deoarece, în caz contrar, ar pierde sprijinul financiar din partea elitei și nu ar putea fi politicieni.

Oamenii de știință știu la fel de bine că dacă nu se supun elitei, nu vor primi subvenții pentru cercetările lor și nu ar putea fi oameni de știință. Acesta este motivul pentru care oamenii de știință socială prezintă capitalismul ca o etapă finală în dezvoltarea societății. Întreaga filozofie a capitalismului este de a permite capitalistilor să obțină profituri; toate căile care ating astăzi acest obiectiv duc la exploatarea lucrătorilor -> capitalismul pe care îl cunoaștem este foarte nedrept.

Oamenii de știință socială împiedică ideile care pot pune în pericol statutul elitei și susțin ideile care ajută elita să supraviețuiască. Elita a încurajat științele sociale să sprijine marxismul, deoarece elita știa dinainte că marxismul îi va pune pe muncitori pe o cale greșită care nu putea înlocui capitalismul. Istoria a dovedit-o. De asemenea, arată că elita poate înșela și pe cei mai înalți intelectuali. Dacă marxismul ar fi capabil să înlocuiască capitalismul, elita l-ar interzice și niciun marxist nu ar putea să propage marxismul liber.

Toate organizațiile din lumea occidentală care luptă pentru un viitor mai bun au nevoie de bani pentru operațiunile lor și îi pot obține doar de la elite, deoarece nimeni altcineva nu are. În funcție de elită, aceste organizații își pierd forța în lupta pentru dreptatea socială și o lume mai bună, fiind în schimb corupți de elită, inducându-i în eroare pe oameni și împiedicând viitorul luminos al omenirii.

Toate informațiile disponibile oamenilor, sunt create și susținute de elită. Elita deține mass-media principală a lumii occidentale, dar o ascund. Așa-numitele mass-media independente au nevoie disperată de bani pentru operațiunile lor și doar elitele îi au – ajungând să nu publice material care displace elitei. Pe de altă parte, atunci când elita este interesată să promoveze ceva, s-ar putea să găsiți informații peste tot în jur. Când vedeți un raport permanent în mass-media, este posibil să fie creat pentru a vă înșela.

De exemplu, oamenii sunt nedumeriți cu privire la ceea ce s-a întâmplat în atacul terorist din 11 septembrie datorită elitei care a investit miliarde de dolari în propaganda falsă. Au făcut-o pentru a-și ascunde implicarea dar și pentru a înșela și a induce în eroare oamenii. Elita s-a folosit de atacul din 11 septembrie pentru a cuceri țări independente din întreaga lume și pentru a reduce libertatea oamenilor. Elita este maestru al înșelăciunii iar prin manipularea lor divizează oamenii. Divizați, ei nu pot schimba nimic.

Propaganda încălzirii globale se referă la creșterea restricțiilor în producția de CO2, cu intenția de prevenire a progresului lumii și de a păstrare a puterii în mainile elitei – cu predilecție în țările în curs de dezvoltare. Da, deșertul Sahara se extinde și Arctica se micșorează ca urmare a încălzirii globale, dar nu afectează țările bogate. Elita a creat problema încălzirii globale, nu pentru că sunt preocupați de schimbările climatice, ci pentru că vor să aplice regulili de control al lumii. Într-un exemplu similar, dezvoltarea armelor nucleare este interzisă în țările care nu o au. Asta ar trebui să oblige țările dezvoltate să scape și ele de armele lor nucleare, însă, acestea nu au nicio intenție să o facă.

Societatea de astăzi este o dictatură autoritară care împiedică oamenii să creeze o lume corespunzătoare nevoilor lor. Toate problemele sociale își au originea în sisteme autoritare, iar o evadare din acestea constă în drepturi egale ale omului. Drepturile egale vor crea societăți bune necondiționat, oferind tuturor aceleași oportunități însa ele au fost împiedicate mereu de autorități și, în consecință, nu știm nici măcar care sunt drepturile egale ale omului.

Nu există niciun fel de drepturi ale omului parțial egale, deoarece aceste drepturi ale omului nu sunt egale. Există un singur pachet de drepturi umane egale și nu ar trebui să fie dificil a descoperi cum ar trebui să arate drepturile egale ale omului. Problema este destul de simplă și, cu toate acestea, societatea nu a definit până acum drepturile egale ale omului.

Pentru a putea defini drepturile egale ale omului, trebuie să regândim toate cunoștințele impuse de-a lungul istoriei omenirii de autoritățile. Oamenii de știință socială nu numai că nu vor să o facă, dar, de asemenea, refuză idei noi care să reconsidere cunoștințele înstrăinate pe care le-au acceptat. Științele sociale ar trebui să dezvolte societatea, dar, de fapt, acestea împiedică dezvoltarea societății și viitorul luminos al omenirii.

Oamenii tind să nu accepte idei noi care pun sub semnul întrebării modul de gândire stabilit. Odată ce începem să iubim fotbalul, democrația sau zeul, continuăm să-l iubim indiferent de situație. Drept urmare, oamenii trăiesc într-o înșelăciune creată de autorități din ziua în care se nasc până în ziua în care mor. Îi înstrăinează de o viață bună și este greu de schimbat.

George Orwell: „Cu cât o societate se abate de la adevăr, cu atât mai mult îi va urâ pe cei care il vor grăi.”

Mark Twain: „Este mai ușor să păcălești oamenii decât să îi convingi că au fost păcăliți.”

Lupta pentru drepturile egale ale omului nu va fi ușoară, dar merită. Odată ce vom începe stabilirea drepturilor egale ale omului, va începe un viitor luminos al omenirii. Iar definirea drepturilor omului egale este foarte simplă.

Sursa: thesaker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Un semn rău – Globalistii admit în mod deschis agenda de control a populației

Studiu: Mașinile electrice poluează mai rău decât mașinile Diesel